Kom in contact met je lichaam.

Wil jij jouw eigen energie leren voelen?


Zodat je kunt onderscheiden wat van jou en wat van een ander is?

Zodat jij gaat her – inneren wie jij echt bent tot in de kern van jouw ziel?

Een energetische behandeling maakt je bewust van het onbewuste. Ervaringen die jij in dit en/of vorige levens hebt opgedaan heb je opgeslagen in jouw lichaam, geest en ziel. Wanneer jij er klaar voor bent ga je met zo’n ervaring aan de slag door deze aan te kijken, te verwerken, te helen en/of los te laten. Hierdoor ontstaat er ruimte binnen in jezelf, waardoor je verder groeit. 

Jij herkent je in het volgende:

 Jij bent hooggevoelig.
♥ Je hebt moeite om alle prikkels die tot je komen te verwerken.
♥ Je weet heel goed dat je rust nodig hebt, maar je neemt deze niet of te weinig.
♥ Je voelt in jezelf dat er iets is waar je zelf niet uitkomt.
♥Je hebt de behoefte om, nog meer als normaal, alleen te zijn. Je trekt je terug of sluit je af.

 Je voelt je alleen en niet begrepen door jouw omgeving.
♥ Je hebt huilbuien (al weet je misschien niet eens waarom).
♥ Je hebt voelt een diep verdriet en/of een enorm gemis.
♥ Je voelt je anders als anderen.
♥ Je bent bang om afgewezen en/of niet geaccepteerd te worden

 Je weet niet goed meer wie je bent, wat je wilt en/of wat je leuk vindt.
♥ Je hebt het gevoel dat je ergens onderweg je zelf bent verloren of kwijtgeraakt.
♥ Jij weet niet meer wat jij belangrijk vindt in het leven.
♥ Dat wat jou vroeger plezier bracht, brengt jou nu geen plezier meer.
♥ De keuzes die je maakt, maak je om een ander niet teleur te stellen.

 Jij hebt moeite om je eigen grenzen te herkennen en/of aan te geven.
♥ Je zit veel in je hoofd. Door te piekeren en/of weg te dromen.
♥ Je bent vermoeid zonder medisch aanwijsbare reden.
♥ Je hebt voelt een diep verdriet en/of een enorm gemist.
♥ Je ervaart stress of hebt al een tijdje een gevoel van niet-lekker-in-je-vel zitten.

Praktische informatie op een rijtje:

  • Zo vaak mogelijk als jij wilt
  • Je krijgt energetische behandelingen in combinatie met coachgesprekken
  • Je krijgt 1 losse sessie van circa 60 minuten
  • Het intakegesprek is gratis als je na de intake besluit om verder te gaan.
  • De sessies kunnen zowel online en op afstand als in de praktijk in Nijmegen – Lent plaatsvinden. Vanuit de praktijk is er de mogelijkheid om te wandelen.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid, de bus stopt voor de deur, het station is 15 minuten wandelen en de fiets kun je buiten plaatsen bij de fietsenrekken.
  • Jouw bijdrage is 55 euro per sessie.

“Kijk aan, verwerk, heel en laat los wat jou niet meer dient.”

Al jouw ervaringen, herinneringen, conditioneringen, overtuigingen, blokkades, maskers, muren, rollen, patronen, gekwetste innerlijke kindstukken en zelfbeschermingsmechanismen kun je zien als allemaal laagjes om je heen.

In het proces waar je nu doorheen gaat mag je naar binnen keren, zodat je deze laagjes aan kan gaan kijken, verwerken, helen en loslaten. Natuurlijk is dat spannend. Het mag ook spannend zijn. Je hoeft het ook niet allemaal in één keer te doen.

Verandering en persoonlijke processen kosten tijd. Jij mag daar alle tijd en ruimte voor nemen die jij nodig hebt. Jij bent degene die gaat ontdekken, ervaren en voelen. Jij bent degene die laagjes afdoet. Jij bent degene die leert omgaan met alle facetten van jouw hooggevoeligheid. En dat mag je allemaal op jouw eigen tempo doen.

Zodat jij gaat beseffen dat jij al heel en compleet bent! Jij mag je dat weer gaan her – inneren. Dat doe je door te voelen in en contact te maken met je lichaam. Door te voelen wat aanwezig is, door te voelen wat jij mag aankijken. Door te voelen wat er aanwezig is in jouw lichaam. Door aan te kijken, verwerken, helen en los te laten wat jou niet meer dient, zodat jij gaat ZIJN wie jij echt bent.

“Vertrouwen en geloof in jezelf zorgen ervoor dat jij je gaat her – inneren wie jij in essentie bent.”

Ik, Merel, nodig jou uit om jouw lagen af te pellen.

Kijk aan, verwerk, heel en/of laat de lagen los die je gedurende je levens hebt opgebouwd. Doe het stap voor stap en op jouw eigen tempo. Je ontdekt, voelt en ervaart hierdoor weer jouw eigen energie. Keer naar binnen en ga aan de slag met jouw lagen. Ervaar al het mooie en al het minder mooie, het licht en het donker. Het hoort allemaal bij wie jij bent.

Ontdek, voel en ervaar wat zich aandient achter de lagen van jouw zelfbescherming, zodat je na verwerking en heling hiervan steeds meer en meer jezelf kunt zijn. Jij bent degene die het allemaal doet. Alleen jij weet wie jij bent zonder al die lagen, muren en/of maskers. Het is een innerlijke reis: de weg naar binnen.

Wanneer je gaat ontdekken, ervaren en voelen in je lichaam kun je stap voor stap jouw laagjes loslaten. Je ontdekt wie jij echt bent, je voelt wie jij echt bent en je ervaart wie jij echt bent. En dat maakt dat je steeds meer op jezelf gaat vertrouwen en in jezelf gaat geloven, waardoor je beter weet en voelt wie je bent en wat je wilt.

Werkwijze

Ik, Merel, ben de persoon die naar jou luistert met een open hart zonder oordeel. Ik ben er voor jou. Ik begrijp waar je doorheen gaat. Je bent niet alleen. Je mag alles met mij delen. Ik vind helemaal niks gek. Je mag helemaal zijn wie jij bent bij mij. Met al je mooie en minder mooie kanten. Laat mij jouw klankbord, vriendin en coach zijn. Laat mij degene zijn op wie je kan terugvallen als je het zelf even niet meer weet.

Jij bent degene die door een proces gaat. Jij doet al het werk zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er graag voor jou. Ik “werk” vanuit mijzelf, vanuit wie ik echt ben. Dat is vanuit rust, zachtheid en liefde. Ik ben altijd eerlijk naar jou en ik laat jou zelf tot inzichten komen. Ik werk vanuit opgedane kennis vanuit opleidingen én het leven, het vertrouwen en geloof in mijzelf, mijn intuïtie, mijn innerlijke wijsheid, het universum, de kosmos en alle liefdevolle lichtwezens om mij heen. Ik laat door mij heen stromen wat zich aandient.

Wil jij leren omgaan met jouw hoogsensitiviteit?

Door weer in contact komen met jouw lichaam.

Door je grenzen te gaan herkennen en/of aan te geven.

Voel jij dat het nu tijd is om actie te ondernemen?

Zodat jij beter voelt als jij je nu voelt.

Zodat je leert vertrouwen op en geloven in jezelf.

Zodat je keuzes maakt die passen bij wie jij bent en wat jij wilt.

“Maak contact met je lichaam, laat los wat jou niet meer dient en voel je eigen energie.”