De visie, missie en kernwaarden van Parels Verbinding
Parels Verbinding gelooft dat ieder mens de onvoorwaardelijke liefde in en voor zichzelf kan voelen. Niet continu, niet de hele dag door, want iedereen heeft periodes dat hij/zij zich minder voelt en dat hoort er ook bij. Maar zeker in momenten en steeds vaker kun je deze prachtige liefde gaan voelen. Het mooie is dat je een reis binnen in jezelf maakt, voordat deze onvoorwaardelijke liefde voelbaar is. Die liefde is er voor iedereen en de verbinding met de onvoorwaardelijke liefde is voor iedereen voelbaar. Zelfs als je nu denkt: ik voel niks.

Vaak zitten er nog lagen van zelfbescherming, vervelende ervaringen, beperkende overtuigingen, blokkades, angsten, pijnen, verdriet, boosheid of negatieve gedachten op de verbinding, waardoor het voelt alsof we deze liefde niet kunnen voelen of waardoor we geloven dat we de liefde niet waard zijn waardoor het niet voelbaar is. De liefde is er en jij bent liefde waard.

“Jij bent een ziel gecreëerd vanuit het universum. Het universum weet wat onvoorwaardelijke liefde is. Zij weet dat jij liefde bent.” – Merel Verver

Voor Parels Verbinding betekent onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, dat je jezelf accepteert precies zoals je bent met al je fijne en minder fijne kanten. Al jouw kanten mogen er zijn. Jij mag er zijn. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf betekent dat jij helemaal jezelf kunt zijn precies zoals je bent zonder voorwaarden of oordelen. Dat is het pure, zuivere lichtwezen dat jij al bent: liefde.

“In het diepst van onze ziel zijn wij allemaal liefde. Dat mag jij je gaan herinneren. Jij bent liefde.” – Merel Verver

Leren houden van jezelf is kunnen en durven zijn wie jij bent tot in het diepst van je ziel. Om te weten en om te voelen wie je bent tot in de kern van je ziel, heb je dus eerst lagen af te pellen door te ontdekken, ervaren en voelen. Parels Verbinding helpt je hierbij d.m.v. coaching, gesprekken, energetische behandelingen, reiki, meditaties en (lichaams)oefeningen.

Zoals je wellicht weet kun je iedere keer weer een laag verder of dieper gaan. Je komt jezelf tegen. Je kijkt jezelf aan, confronteert jezelf, erkent, herkent, doorvoelt, accepteert en waardeert dat wat je tegen komt in jezelf. Al het mooie en al het minder mooie, het licht en het donker. Het hoort allemaal bij wie jij bent. En van alles mag je leren houden.

“Zijn wie jij bent kun je leren door te houden van jezelf.” – Merel Verver

In het kort samengevat gaat het er dus om dat jij jezelf accepteert precies zoals jij bent tot in de kern van jouw ziel. Het gaat erom dat jij jezelf gaat zijn door te leren omgaan met dat wat zich aandient, zoals stress, angsten, overprikkeling, negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, oude terugkerende patronen, blokkades of emoties. Deze prachtige reis maak je van binnen, het is een waardevolle innerlijke reis.

“Niets is vanzelf gekomen, zo zal niets vanzelf gaan.” – Patrick Beekvelt

Je gaat de confrontatie met jezelf aan, je komt tot inzichten, (oude) stukken komen omhoog en je verwerkt dat wat nodig is . Dat kan spannend of misschien zelfs wel beangstigend zijn. Je weet immers niet wat je allemaal tegen gaat komen, hoe je daarmee omgaat en welke veranderingen dit teweeg brengt. Deze waardevolle, innerlijke reis maak jij zelf, maar weet dat je niet alleen bent. Wanneer jij het aandurft om de reis aan te gaan, zijn wij er voor jou. Het gaat de mooiste reis van je leven worden. Niet de makkelijkste, maar wel de mooiste.
Jij bent degene om wie het gaat. Jij gaat zelf voelen, ontdekken en ervaren wat zich aandient. Alleen jij kan ontdekken wie jij bent zonder alle lagen, maskers en muren. Je bent niet alleen, wij zijn er voor jou, maar je moet het wel zelf doen. Alleen jij kan ontdekken, weten en voelen wie jij bent zonder al die lagen en/of maskers.

“Kom in verbinding met je ware zelf en ontdek de parel die jij bent”