Over Merel en Patrick

Over Merel

Merel is degene die de familieopstellingen en natuurwandelingen geeft. Samen met Patrick geeft zij de HSP samenkomsten. Op aanvraag geeft zij ook individuele sessies. Het is Merels missie om liefde te verspreiden op deze wereld. Zij gelooft dat wij allemaal liefde zijn en dat we mogen leven vanuit wie wij zijn, vanuit die liefde. Liefde en zelfliefde is niet alleen maar zacht, liefde betekent ook nee kunnen zeggen en grenzen stellen als het niet voor jou klopt. Het betekent niet zonder angst of spanning leven. Je kunt leren om liefdevol om te gaan met deze angst en spanning. In dit proces ondersteunt Merel jou vanuit haar liefde, zachtheid en wijsheid.
Merel ontdekte in 2012 dat zij hooggevoelig is, in 2015 kreeg zij een burn-out, in 2017 had zij last van paniekaanvallen en ervaarde zij een diep gemis. Zij heeft jarenlang het gevoel gehad dat zij niet op aarde wilde leven en zij terug naar “huis” wilde. Zij weet hoe het voelt als je niet weet wie je bent, als je je aanpast en als je keuzes maakt waarvan je voelt die niet bij je passen, maar dat je ook niet goed weet hoe je het kan veranderen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Merel op ontdekkingsreis ging naar zichzelf. Het was een jarenlange en zeer waardevolle reis. Merel gelooft erin dat we ons hele leven blijven leren en steeds weer een laag dieper kunnen in onze eigen thema’s. Waardevolle, confronterende lessen en emoties hebben ervoor gezorgd dat Merel staat waar ze nu staat. Zij weet en voelt wie zij is: liefde. Iedere dag leert zij weer wat nieuws.  Ze heeft haar burn-out overwonnen door geloof in zichzelf en haar spirit team, ze heeft haar paniekaanvallen en het diepe gemis overwonnen door familieopstellingen en door liefde te geven aan het gemis. Zij heeft geleerd om een omgeving te creëren op aarde waar zij zich thuis voelt. Een omgeving waarin Parels Verbinding en de klanten die zij mag helpen zeer waardevol voor haar zijn.
Merel gebruikt haar zachtheid, rust, innerlijke wijsheid,  levenservaring en levenslessen in de diensten die zij levert. Zij vindt het belangrijk dat jij zelf tot inzichten komt. Daarnaast heeft zij allerlei verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd waaruit zij kennis haalt. Zij heef een SPW opleiding gedaan, een opleiding tot energetisch therapeut, Reiki 1 en reiki 2, een opleiding tot HSP-coach, een opleiding om familieopstellingen te geven en een kindercoachopleiding. Verder heeft zij verschillende cursussen en workshops bijgewoond gericht op persoonlijke ontwikkeling, healing en reading. Zelfontwikkeling is belangrijk voor Merel, waardoor zij zich continu blijft ontwikkelen als persoon en professional.
Over Patrick
Patrick geeft samen met Merel de samenkomsten voor HSP’ers en hun partners en vrienden. Patrick is de partner van Merel, die hooggevoelig is. Hij weet hoe het is om te leven met een hooggevoelig persoon en doet dit vanuit waardering en respect. Hierin ondersteunt hij zowel de HSP’ers als hun partners, vrienden en familie.
De combinatie van de dromerige, rustige Merel en de nuchtere, standvastige Patrick werkt goed. Energetisch werken en het hebben van een eigen bedrijf is lange tijd een droom van Merel geweest. Dankzij de hulp van Patrick heeft Merel deze droom waar kunnen maken.
Patrick ondersteunt Merel in haar dromen. Zo zal je hem als gastheer zien bij de familieopstellingen of de natuurwandelingen en hij regelt het zakelijke gedeelte. Je kunt van hem appjes/mailtjes of telefoontjes voorbij zien komen over bijvoorbeeld facturen en het maken van afspraken. Zo kan Merel alle aandacht geven aan jou.
Neem bij twijfels of vragen gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten.♥

Meld je hier aan voor een familieopstelling, natuurwandeling of HSP samenkomst

Onze algemene voorwaarden en het privacybeleid lees je via: https://parelsverbinding.nl/algemenevoorwaarden/ en https://parelsverbinding.nl/privacybeleid/