Parels Verbinding

Parels Verbinding is opgericht door Merel Verver en Patrick Beekvelt. De naam Parels Verbinding is ontstaan vanuit een ingeving en bleek heel mooi te passen. Een parel heeft een zuiverende werking op lichaam, geest en ziel. Het staat symbool voor groei en transformatie.

Wij zien de schelp als jouw omhulsel, als al jouw maskers, muren, overtuigingen, lagen, patronen, rollen, gekwetste innerlijke kindstukken en beschermingsmechanismen. Jij bent de prachtige parel in de schelp. Hoe ver is de schelp bij jou open? Is deze nog dicht, al wat geopend of ben je er al klaar voor om de schelp nu helemaal af te werpen? Jij mag de parel die jij bent gaan zien door stap voor stap je lagen aan te gaan kijken, verwerken, helen en/of los te laten. Hierdoor gaat je schelp steeds een beetje verder open. Jij gaat hierdoor voelen van binnen (her – inneren) wie jij in essentie bent, zodat jij weer de verbinding voelt met jouw ware ZIJN. En kunt gaan leven vanuit liefde.

Wist je trouwens dat het woord parel
terugkomt in onze namen?
Patrick en Merel = Parel.

Over Merel

Ik wil je als eerste van harte welkom heten. Je bent zeer, zeer welkom hier. De aarde heeft allang een heel mooi plekje voor jou gecreëerd, ze heeft jou met open armen ontvangen. Ook al voelt dat misschien niet zo.

 Jij mag nu instappen op het plekje dat er is voor jou. Jij mag jouw plekje innemen. Jouw plekje is niet zoals het plekje van anderen. Jij mag bepalen hoe jouw plek eruit ziet. Jij mag bepalen hoe groot jouw plek is. Misschien sta je vlakbij je plekje en voel je dat je de stap mag zetten om op jouw plek te gaan staan. Misschien sta je er nog ver vanaf, maar voel je aan alles dat jij jouw plek wel wilt gaan innemen. Het voelt ook spannend om die stap te zetten. Waar sta jij? Sta jij op jouw plek? Of zijn er allerlei dingen gebeurt waardoor je voelt dat je het anders wilt. Alsof het op het moment niet helemaal klopt en ook weer wel.

Ik zou je graag willen vertellen dat ik er voor je ben. Mijn naam is Merel Verver en ik geef energetische behandelingen in combinatie met coaching. Mijn leven lang voelde ik mij niet op mijn plek hier op aarde. Ik heb ook altijd veel moeite gehad om mij te aarden. Banen, opleidingen, relaties heb ik gehad, maar niks van alles voelde kloppend of passend. Op die momenten wel, later niet meer.

In 2015 had ik een burn-out, waardoor ik het allemaal niet meer wist. Ik had alles verloren. Huis, baan en relatie. Ik wist niet meer wie ik was. Verschil tussen blijdschap en verdriet voelde ik niet meer. Hobby’s die ik eerder leuk vond haalde ik geen plezier meer uit. Ik had het gevoel dat ik niet wist wie ik was en wat ik wilde.

Ik kwam uit de burn-out doordat ik weer ging geloven in mijzelf en in de liefdevolle lichtwezens om mij heen. Er werd mij doorgegeven dat als ik geloof dat ik iets kan, het mij ook lukt. Ik ben door middel van geloof en de kracht van gedachten uit mijn burn-out gekomen. Zo kwam ik door mijzelf te ontwikkelen, te confronteren, positief te denken, te vertrouwen en te geloven in mijzelf en alle liefdevolle lichtwezens om mij heen uit mijn burn-out.

Ik kwam erachter dat ik een groot deel van wie ik ben had ontkend. Mijn gevoelige kant heb ik jarenlang onderdrukt. Mijn spirituele kant heb ik onderdrukt en ontkend. Van kleins af aan. Ik herontdekte tijdens en na mijn burn-out mijzelf op een geheel andere manier. Vanaf dat moment creëerde ik mijn eigen plekje op aarde. Natuurlijk ging dat met vallen en opstaan. Ik verhuisde naar een mooi appartement waar ik nu nog woon, ik vond leuk werk en ik heb nu een fijne relatie.

Stap voor stap ben ik mijn plekje op aarde gaan innemen. Het proces vanaf mijn burn-out tot aan nu is een intens en mooi proces geweest. Ik heb ontdekt wie ik daadwerkelijk ben. En soms gebeurt er weer iets, waardoor ik weer her – inner: ik mag mijn plek innemen en ik mag mijzelf zijn. Iedere keer weer opnieuw ontdek ik mooie verborgen schatten in mijzelf.

Ik ben er nu voor jou. Om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke proces, om jou te coachen en te begeleiden in het stukje waarbij jij mag gaan her – inneren wie jij bent en het stukje waar jij jouw plek mag innemen.
Ik wens voor jou dat jij gelukkig bent met wie jij bent. Ik wens voor jou dat jij gaat vertrouwen op jezelf. Ik wens voor jou dat je leert omgaan met alle prikkels die op jou afkomen. Ik wens voor jou dat jij her – innert en gaat ZIJN wie jij echt bent.

Ik ben er voor jou met heel mijn hart. Vol liefde ontvang ik jou in mijn praktijk. Vol liefde geef ik jou energetische behandelingen en coaching. Het is mijn wens dat ik dit mag doen tot aan mijn dood. Het is mijn wens voor jou dat jij weer gaat voelen in je lichaam, dat jij leert omgaan met jezelf hier op planeet aarde, dat je jouw plek inneemt en gaat her – inneren en zijn wie jij echt bent. Ik geloof in jou.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten. Dankjewel voor jouw tijd en tot snel ♥️

Over Patrick

Wanneer Merel praat over wat zij het liefste doet en verteld over haar dromen, vind ik dat fantastisch om te zien. Ik zie namelijk dat het haar gelukkig maakt. Ik weet dat als Merel iets doet wat zij leuk vindt, zij dit vol enthousiasme aanpakt vanuit haar hart.  Dit geeft haar energie, welke zij kan gebruiken om haar dromen na te jagen en jouw te ondersteunen in jouw zoektocht naar jezelf. En dat hele plaatje, maakt mij dan weer gelukkig.

Wat Merel minder leuk vindt, en ik gelukkig wel, is de zakelijke kant van het ondernemen en dit kost haar dan ook veel meer energie dan het oplevert.
De financiële en administratieve kant van Parels Verbinding pak ik grotendeels op, om Merel te ondersteunen in haar dromen, maar ook zeker omdat hier mijn interesses liggen. 

Samen maakt dit ons tot een sterk team, waardoor wij er kunnen zijn voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling.