Natuurwandelingen

Verbinding met innerlijke rust

Ontdek de rust van je innerlijke wereld te midden van de betoverende pracht van Moeder Natuur. Wij nodigen jou, als hoogsensitieve vrouw, graag uit voor een reis naar innerlijke stilte en zelfontdekking in een rustgevende omgeving: de natuur. Onze stiltewandelingen en meditatieve boswandelingen zijn ontworpen om verbinding en sereniteit te brengen in jouw leven. Het zijn geen gewone wandeltochten; het zijn innerlijke reizen en iedere reis geeft jou precies wat je nodig hebt.In de beschutting van bomen en het gefluister van bladeren, vind je een veilige ruimte om te vertragen, te ademen en te zijn. Elke stap op de paden is een kans om je te verbinden met de aarde onder je voeten, terwijl de zachte aanraking van de wind je ziel streelt. Tijdens onze wandelingen creëren we momenten van stilte waarin je kunt luisteren naar de wijsheid van de natuur en de fluisteringen van de stilte.Laat je zorgen varen terwijl je jezelf onderdompelt in de kalmerende symfonie van de natuur. Hier, in de stilte van het bos, ontdek je de kracht van je eigen innerlijke stilte. Laat de natuur je gids zijn op deze betoverende reis naar innerlijke stilte en verbinding.

Stiltewandelingen

Het leven kan druk en vol prikkels zijn. Hoe fijn is het dan om even helemaal terug te gaan naar de stilte? Om even helemaal met jezelf te zijn en je niet druk te maken om jezelf of anderen? De natuur is al stil van zichzelf en accepteert de dingen zoals ze zijn. De natuur helpt ons om ook stil te worden. Om de stilte in onszelf te voelen.De stiltewandelingen bieden een kostbare gelegenheid om te luisteren naar de stilte van je eigen hart. Stap in de wereld van stilte waar elke stap een kans is om dieper naar binnen te keren. Voel de stilte in jezelf terwijl je jezelf verliest in het ritme van de natuur. De rust van de natuur wordt een spiegel waarin je je eigen innerlijke rust kunt vinden.

Meditatieve Boswandelingen

Het verschil tussen de stiltewandeling en de meditatieve boswandeling is dat we bij deze wandeling vaker even een plekje zoeken om te mediteren of te visualiseren. De meditaties en visualisaties zorgen ervoor dat je nog een laag dieper die stilte in jezelf gaat voelen. We creëren een ruimte waar je de energie van het bos kunt voelen en omarmen. Op speciaal uitgekozen plekken nodigen we je uit om te mediteren en te visualiseren. Laat de aarde je dragen terwijl je jezelf verliest in de ritmische ademhaling van de natuur. Deze wandelingen zijn meer dan een reis door het bos; het zijn reizen naar je innerlijke binnenwereld, waar je de verborgen schatten van rust ontdekt.

Praktische informatie

🌟 Aanmelden
Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier.
🗓 Datum
De natuurwandelingen worden op een zaterdagochtend gegeven. Ga naar onze agenda voor de exacte data.
🕢 Tijd
We beginnen altijd om 9.30. Een wandeling duurt circa 2,5 uur. Hou rekening met uitloop tot maximaal 13.00 uur.
📍Locatie
Alle wandelingen vinden plaats in Nijmegen/Arnhem en omgeving. De exacte locatie hoor je via de mail.
💸 Wat is de investering?
Een natuurwandeling is 45 euro. Nu voor € 25,- Soms hebben we voor de wandelingen een socialdeal actie lopen, waardoor je minder betaalt. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en hou onze facebookpagina in de gaten.
💥 Zelf meenemen
Iets om op te zitten, zoals een matje of plastic zak. Afhankelijk van het weertype neem je ook mee:
– Regenkleding (regen)
– Handschoenen, muts, sjaal (kou en sneeuw)
– Zonnebrand, water en eventueel pet.
Gaat de wandeling door?
De wandeling gaat bijna altijd door. Bij regen, sneeuw en warmte gaat de wandeling gewoon door. Alleen bij bliksem, onweer, hagel en extreem weer gaat de wandeling niet door. Je wordt op de hoogte gebracht als de wandeling niet doorgaat.
Aantal deelnemers
Het doel van de wandeling is om innerlijke rust te ervaren. Hoe meer ruis om je heen, hoe moeilijker dit is. Wij kiezen ervoor om de groepen klein te houden bij de natuurwandeling. De groep bestaat uit niet meer dan 6 deelnemers.

``In verbinding met de natuur kom je in verbinding met de stilte in jezelf. In de stilte ontdek jij je eigen natuur. Je komt in verbinding met jezelf. Je ware zelf.``

Meld je nu aan en ontdek de vreugde van innerlijke rust in het hart van de natuur.

Onze algemene voorwaarden en het privacybeleid lees je via: https://parelsverbinding.nl/algemenevoorwaarden/ en https://parelsverbinding.nl/privacybeleid/