🌟 Gratis Samenkomst voor Hoogsensitieve Zielen 🌟

Ben jij hoogsensitief of twijfel je daaraan? Voel jij soms dat jouw gevoelens intenser zijn dan die van anderen? Dan ben je niet alleen.

Wij snappen dat jij je soms onbegrepen voelt, niet gehoord voelt. Dat jij je anders of eenzaam voelt. Al ervaar je dat misschien nu wel zo: Je bent echt niet de enige! Er zijn meer mensen die hooggevoelig zijn en die zich herkennen in jouw gevoel, in wat jij ervaart als hooggevoelige en hoe jij de wereld beleeft. Parels Verbinding nodigt je daarom van harte uit om deel te nemen aan een bijzondere samenkomst van hooggevoeligen en hun naasten. Het doel van deze samenkomst is om in een fijne en veilige ruimte met gelijkgestemden samen te komen waar we elkaar kunnen steunen en begrijpen door ervaringen te delen. Hier ontdek jij dat je niet alleen bent. In een oordeelloze, liefdevolle omgeving kun je jouw verhalen en ervaringen delen, luisteren naar anderen, diepgaande gesprekken voeren en een diepere connectie met jezelf en anderen ervaren.

Wat kun je verwachten?

🌼 Een veilige ruimte om te delen en/of te luisteren.
🌼 Gelijkgestemden ontmoeten die jou echt begrijpen.
🌼 Inspirerende en diepgaande gesprekken.
🌼 Een oordeelloze omgeving waar jouw verhaal wordt gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd.
🌼 Ervaringen delen en ontdekken dat je niet alleen bent.
🌼 Het ontdekken van de kracht van hoogsensitiviteit.
🌼 Een warme, ondersteunende gemeenschap van hoogsensitieve zielen gebouwd op respect, begrip, liefde en acceptatie. 
We begrijpen de diepte van emoties, de rijkdom van empathie en de waarde van een zachte ziel. We bieden een veilige haven voor hoogsensitieve mensen en hun vrienden, partners en familie. Een plek waar jij je begrepen voelt, waar je unieke gaven gevierd worden, en waar de kracht van hoogsensitiviteit centraal staat. De samenkomst is gevuld met liefde en begrip, waar iedereen in haar waarde wordt gelaten. Kom en ontdek de schoonheid van jouw hoogsensitiviteit in een warme, ondersteunende omgeving.

Details:

🌟 Aanmelden
Je meldt je eenvoudig aan via onderstaand formulier.
🗓 Datum
Bekijk onze
agenda voor de eerstvolgende samenkomst.
🕢 Tijd
19.15 – 20.45.
Vanaf 19.15 is er inloop en we starten om 19.30. Zo heb je nog even tijd om te acclimatiseren. We eindigen om 20.30 met uitloop tot 20.45. 
📍 Locatie
De Ster in Lent. Ga bij de hoofdingang naar binnen en loop naar het einde van de hal, daar aan de linkerkant ontvangen wij je. Samen lopen we daarna naar een rustige plek.
💸 Investering
Jouw liefde en aandacht. De HSP samenkomsten zijn gratis.
Aantal deelnemers
Er zijn voor de HSP samenkomsten geen minimum aantal deelnemers. We houden de groep wel klein. Dit betekent niet meer dan 10 deelnemers en indien nodig splitsen we de groep op.

Meld je aan voor de gratis samenkomst en kom thuis in een warm bad.

Hier omarmen we onze hoogsensitiviteit als een kostbare parel, een uniek aspect dat jou prachtig maakt.

Onze algemene voorwaarden en het privacybeleid lees je via: https://parelsverbinding.nl/algemenevoorwaarden/ en https://parelsverbinding.nl/privacybeleid/