Parels Verbinding

de weg naar binnen

Energetische therapie en coaching 

“Her – inner wie jij bent tot in de kern van jouw ziel door de weg naar binnen te gaan.” 

DIT VINDEN WIJ BELANGRIJK:

klik op een vlak om meer te lezen

Systemisch

Systemisch

Jij bent onderdeel van verschillende systemen. Je kunt denken aan jouw familie, jouw werk of jouw vriendengroep. En ook jij als persoon bestaat uit een systeem: de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Wanneer er iets in een systeem niet lekker loopt kun je problemen of lasten ervaren. We kijken naar jou als geheel en alle systemen waarmee jij in verbinding staat.

Diepgang

Diepgang

Jij komt niet voor niets bij ons. We leren elkaar wel eerst kennen, maar duiken daarbij meteen de diepte in. In de sessies ontvang je energetische behandelingen gecombineerd met coachgesprekken, omdat je op die manier het  beste inzicht krijgt in dat waar je tegen aan bent gelopen. Wij gaan dus ook niet voor snelle oplossingen, maar voor diepgaande effectieve oplossingen. 

Aandacht

Aandacht

Alle sessies die wij geven zijn 1 op 1. Het is belangrijk dat jij op jouw eigen tempo door jouw persoonlijke proces kunt gaan. Jij krijgt bij ons alle tijd die jij nodig hebt. Een gemiddelde sessie duurt 60 minuten. Als langer nodig is, dan krijg jij die aandacht en tijd van ons.
Zit je tussen de sessies door met vragen? Je kunt ons 24/7 mailen en appen. Jij bent het belangrijkste.

Betaalbaar

Betaalbaar

Merel weet hoe het is om jezelf graag te willen ontwikkelen, terwijl dit financieel (om welke reden dan ook) niet haalbaar lijkt. Wij willen dan ook graag iedereen de kans geven om te blijven groeien in welke financiële situatie je op dit moment ook zit. Daarom bieden wij verschillende pakketten aan die betaalbaar zijn voor iedereen. Twijfel je toch nog? Boek een gratis proefsessie. 

“Ontdek de prachtige parel die jij bent zonder alle overtuigingen, voorwaarden, oordelen en verwachtingen van jezelf en anderen.” 

Wij zijn allemaal zielen die gecreëerd zijn vanuit het universum, vanuit de bron. Jij hebt al vele levens hier op aarde geleefd, waardoor je allerlei (on)bewuste ervaringen en herinneringen hebt uit dit en vorige levens die jij nu mag gaan helen. Het is veelal oud karma, pijn, verdriet en/of angst die jou niet meer dienen en die je nu los mag gaan laten omdat jij als ziel daar klaar voor bent.

 

Jij bent al heel en jij bent al helemaal compleet.

 

Alle ervaringen, overtuigingen, muren, maskers, blokkades, verwachtingen, voorwaarden en oordelen van jezelf en van anderen zijn laagjes die jij om je heen hebt, waardoor jij het idee hebt dat jij niet bent wie jij ECHT bent. Op ieder moment in je leven ben jij je ware zelf, alleen voelen we dat soms niet meer door al die lagen. Jij mag je weer her-inneren wie jij bent zonder alle versieringen.
In de kern van jouw ziel weet jij allang wie jij bent. Door naar binnen te keren kun jij die lagen, stap voor stap, gaan aankijken, verwerken en helen, zodat jij weer gaat her-inneren wie jij bent tot in de kern van jouw ziel.

Wanneer voelde jij je voor het laatst echt vrolijk en gelukkig?

Jij voelt van binnen verdriet, gemis, angst en/of pijn. Mensen om je heen laat je dit niet zien.
Jij voelt een diep verdriet binnen in jezelf. Dat soms gepaard gaat met een enorm gemis. Jij voelt je verscheurd. Zo verscheurd dat het soms lijkt alsof er messteken dwars door je hart heen gaan.

Herken jij dit? Lees dan verder.

⇓  ⇓  ⇓  ⇓ 

Het is een roep van je hart!

Een roep van je hart om weer in jezelf te gaan geloven, op jezelf te gaan vertrouwen en keuzes te gaan maken vanuit wat jij belangrijk vind. Het is een roep om te gaan leven vanuit hart en ziel. Het is een roep om te gaan leven vanuit wie jij echt bent. Het is een uitnodiging om:

1. te kijken naar dat wat er binnen in jezelf speelt
2. te voelen wat er binnen in jezelf aanwezig is
3. te verwerken, te helen en los te laten van dat wat zich aandient in de eerste 2 stappen.
4. te verbinden met jouw hart en met jouw ziel
5. te her-inneren wie jij bent

“Her-inner wie jij bent en leef vanuit jouw ware ZIJN.” 

Verlang jij ernaar om te leven vanuit jouw hart en ziel?

Wil jij de kracht die jij soms diep van binnen voelt naar buiten brengen?

Die kracht, die jij van binnen voelt, dat ben jij. Dat is jouw ware ZIJN. Dat is degene die jij bent zonder alle lagen, zelfbeschermingsmechanisme en gekwetste innerlijke kindstukken.

Hoe zou het zijn als jij de liefde voor jezelf in jouw hart en ziel voelt? 

We leven hier op aarde in een wereld van dualiteit. Alles is in onszelf aanwezig. Het fijne en het minder fijne. Vaak kiezen we ervoor om ons te verbinden met het minder fijne: met de pijn, het verdriet, de angst, de boosheid of het gemis. Dat doen we, omdat dit is wat we van vroeger uit kennen. Je draagt (on)bewuste herinneringen bij je uit dit en/of vorige levens. Wat bekend is, is veilig. Veiligheid geeft ons de illusie-versie van geborgenheid. Logisch dat je daar dan voor kiest. Hoewel dat niet is wat je van binnen wilt, toch?

Stel je nou eens voor dat je kiest voor die kracht die jij diep van binnen voelt? Dat je gaat zijn wie jij daadwerkelijk bent: licht en liefde? Dat je gaat leven vanuit jouw hart en ziel? Hoe zou dat zijn?

Het is mogelijk! Jij bent al licht en liefde! Jij mag je dat weer gaan her-inneren. Dat doe je door te voelen in je lichaam. Door te voelen wat aanwezig is, door te voelen wat jij mag aankijken. Door te voelen wat er aanwezig is in jouw lichaam. Door te verwerken, helen en los te laten wat jou niet meer dient.
Hoe zou het zijn als jij jouw emoties als verdriet, angst, gemis en pijn toe laat en erkent? Hoe zou het voelen als je kiest voor liefde? 
Dat hoef je niet alleen te doen, maar wel zelf. Jij bent degene die door een persoonlijk proces gaat. Jij bent degene die inzichten op doet. Jij bent degene die gaat ontdekken, ervaren en voelen. Jij bent degene die laagjes afdoet. En dat mag je allemaal op jouw eigen tempo doen. 

Wil jij de laagjes, maskers en muren die jij om je heen hebt afbouwen, zodat jij kan her-inneren wie jij bent?

Kies de coaching die bij jou past.

Wij zijn allemaal zielen die gecreëerd zijn vanuit het universum, vanuit de bron. Jij hebt al vele levens hier op aarde geleefd, waardoor je allerlei (on)bewuste ervaringen en herinneringen hebt uit dit en vorige levens die jij nu mag gaan helen. Het is veelal oud karma, pijn, verdriet en/of angst die jou niet meer dienen en die je nu los mag gaan laten omdat jij als ziel daar klaar voor bent.

“Leer leven vanuit jouw hart en ziel door te her – inneren wie jij bent.”

 

JAARTRAJECT
“light your inner spirit”

+ gratis welkomstgeschenk
+ 24/7 bel mogelijkheid
+ gratis complimentkrachtkaart
+ onbeperkt aantal sessies
+ op locatie en/of online (naar keuze)
+ na 12 maanden maandelijks opzegbaar

PERSONAL COACHING

+ gratis complimentkrachtkaart
+ 2x per maand sessies
+ op locatie
+ na 6 maanden maandelijks opzegbaar

ONLINE COACHING

+1x per maand
+ online coaching en/of reiki op afstand
+ na 3 maanden maandelijks opzegbaar

CHECK-UP COACHING

+ 1 losse sessies
+ op locatie of online
+ altijd mogelijk

Merel

Merel1

Patrick Beekvelt

Pat