Familieopstellingen

Zit jij met levensvragen die je niet beantwoord krijgt? Loop je vast in je eigen leven? Of wil je inzicht krijgen in jouw eigen gedrag?Β 

Doe mee met een familieopstelling. Een familieopstelling is een krachtige methode om inzicht te krijgen in de onbewuste en onderliggende patronen binnen een systeem. Als je merkt dat je vaak tegen hetzelfde aanloopt, dat je vastloopt in je leven of met onbeantwoorde vraagstukken zit, kun je door middel van een opstelling inzicht krijgen in de patronen van een systeem, zoals bijvoorbeeld die van je familie of die van jezelf. Wat al pratend niet naar boven komt wordt door familieopstellingen zichtbaar gemaakt. Jouw familie hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Familieopstellingen worden gedaan met behulp van representanten.
Tijdens een opstelling gaat de begeleider, Merel, eerst kort in gesprek met degene die een opstelling wilt en stemt zich daarbij af op de inbrenger en op het familiesysteem. Je hoeft vooraf geen vraag te hebben, het gaat om dat waar iemand tegen aan loopt in het leven of het probleem dat wordt ervaren. Na het voorgesprek worden er door de inbrenger mensen uit de groep gekozen die familieleden representeren.Β  Representanten worden in de zaal geplaatst. Representanten voelen welke stappen zij kunnen zetten en volgen deze beweging. Zij voelen wat er op een dieper niveau gaande is (zielsniveau) bij de personen die zij representeren en beschikken hierdoor over heldere, zuivere informatie.
Iedere stap, iedere beweging en alles dat wordt gevoeld door de inbrenger en de representanten geeft informatie over de situatie van de inbrenger en de personen in het systeem die er mee te maken hebben. Door de zuivere informatie van de representanten, door het meevoelen in het systeem door de begeleider en het onderzoeken wat er diepgaand in het systeem speelt komt er eerder onzichtbare informatie naar boven. De opstelling leidt tot inzichten en werkt op zielsniveau waardoor de situatie waar je eerder op vastliep nu weer in beweging kan komen.
Je zal met je hoofd niet alles snappen, maar het is wel voelbaar tot in jouw ziel en de ziel van het systeem. Familieopstellingen nodigen je uit om te voelen, om je open te stellen, om te luisteren naar je innerlijke wijsheid en je te laten leiden naar nieuwe inzichten en perspectieven. Laat de opstelling je leiden naar de diepten van je eigen ziel en dat van je familiesysteem.

Praktische informatie

🌟 Aanmelden
Meld je aan via onderstaand formulier
πŸ—“ Datum
Ga naar onze facebookpagina of onze agenda voor actuele data.
πŸ•’ Tijd
Een opstellingsdag is van 10.00 tot 15.30 uur. Vanaf 10.00 uur ontvangen je met een kopje thee/koffie en wat lekkers, zodat je eerst even kunt acclimatiseren. Om 10.15 beginnen we.Β 
πŸ“ Locatie en bereikbaarheid
De Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen
Zoek locatie op google.
Het is 5 a 10 minuten lopen van het station. De bus stopt voor de deur. Je kunt gratis parkeren in de buurt.
πŸ’Έ Wat is de investering?
Een opstellingsdag is 55 euro. Heb jij een minimuminkomen of lager en wil je graag meedoen met deze dag? Neem contact met ons op en dan kijken we samen wat financieel voor jou mogelijk is.
β˜‘Β Is een familieopstelling iets voor mij?
Onze familieopstellingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Het maakt niet uit of je veel, weinig of geen ervaring hebt met opstellingen. Iedereen kan meedoen als inbrenger, representant of toeschouwer. Heb je vragen? Of twijfel je of een opstelling bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op.
πŸ’₯Β Zelf meenemen
Dikke sokken of sloffen voor in de zaal.
Een goede, uitgebreide lunch. De ervaring leert dat er veel wordt gegeten tijdens deze dag.
Koffie/thee/water en lekkers is inbegrepen.
β™₯ Aantal deelnemers en opstellingen
Het aantal is minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. Er is plek voor circa 2 a 3 opstellingen per dag. Het kan zijn dat er meerdere mensen deze dag iets willen inbrengen. Wij geloven erin dat alles gaat zoals het de bedoeling is en laten het lot bepalen wie er een opstelling inbrengt.

``Kom in verbinding met je familiesysteem en laat de energie weer stromen.``

Meld je nu aan en ontdek de pracht van familieopstellingen

Onze algemene voorwaarden en het privacybeleid lees je via: https://parelsverbinding.nl/algemenevoorwaarden/ en https://parelsverbinding.nl/privacybeleid/