Ik heb een vraag aan jou: Hoe is jouw omgang met complimenten? Vind je het makkelijk om ze te krijgen, of juist helemaal niet?

Het lijkt namelijk zo simpel om complimenten te ontvangen, want het doel van de boodschapper is om iemand een positief gevoel te geven. Hartstikke mooi! Toch blijkt in de praktijk dat veel mensen moeite hebben met complimenten ontvangen.
Wist je dat het moeite hebben met het ontvangen van complimenten vaak komt door de waarde die we aan onszelf geven? Dat we onszelf dan, bewust of onbewust, een compliment niet waard vinden?

Misschien herken je het wel. Je krijgt een compliment: “Leuke schoenen heb je aan.” Je wordt onzeker, je weet niet wat je moet zeggen, je valt stil. Of je begint ergens anders over, verteld veel en gedetailleerd met wie en waar je de schoenen hebt gekocht, dat ze in de sale waren of de prijs van de schoenen.

Op alle manieren ga je voorbij aan het compliment zelf én neem je het niet in ontvangst. Gelukkig kun je leren om complimenten te ontvangen, waardoor je de positiviteit van het compliment ook echt gaat voelen. 

In het mini onlineprogramma “Ervaar de kracht van complimenten” ga je meer leren en ontdekken over jezelf en complimenten. Bijvoorbeeld hoe je complimenten echt kunt ontvangen. Je ervaart wat de kracht van complimenten is bij jezelf en anderen. Je gaat jezelf meer op waarde schatten en jouw zelfvertrouwen vergroten.

GRATIS ONLINEPROGRAMMA: Ervaar de kracht van complimenten

4 lessen in 4 weken

Omdat we allemaal anders zijn, is ook ieder zijn proces en ieder zijn tempo anders. Daar hebben we rekening mee gehouden. Het programma is zo opgebouwd dat jij het op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd  kunt volgen. Heb je wel de behoefte om ervaringen te delen en/of vragen te stellen? Dat kan in de besloten facebookgroep.

Heb je geen facebook? Dat is geen probleem, ook dan kun je deelnemen aan het programma. 

 

Wat ga je ontdekken, ervaren en leren?

Les 1: Wat zijn complimenten?
Je ontdekt wat complimenten zijn en ervaart meteen in de eerste les al de enorme kracht van complimenten.

Les 2: Complimenten geven en ontvangen
Je leert oprechte complimenten vanuit liefde te geven en te ontvangen aan jezelf en aan anderen. Je voelt en ontdekt wat een positieve impact complimenten kunnen hebben.

Les 3: Angsten en overtuigingen
Je gaat leren wat het effect is om beperkende overtuigingen te hebben. Je ontdekt wat jouw beperkende overtuigingen op dit moment zijn. Je gaat de confrontatie met een angst bij jezelf aan op een  liefdevolle manier mee.

Les 4: Een helende complimentenbrief schrijven.
Je vergaart
 informatie over de waarde van vergeving. Je leert hoe het is om vanuit een ander blikveld naar een situatie te kijken.
Je gaat
 een helende complimentenbrief schrijven.

 

 

Meld je hier aan.

    Ja, ik ben op de hoogte van: