Onze diensten

WHITE PEARL
Ervaar een energetische behandeling

Hoe gaat het nu echt met jou? Per keer kijken we samen naar wat jij op het moment zelf nodig hebt. Dat wat er vooraf, tijdens en na de behandeling mag ontstaan, laten we ontstaan.

1 losse sessie per keer

Ook op afstand/online mogelijk

GOLDEN PEARL
Learn to love yourself

Accepteer en waardeer wie jij bent. Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt heeft jou gemaakt tot de persoon die je nu bent. Jij bent prachtig en dat mag je gaan geloven. Leer om de liefde voor jezelf te voelen.

6 maanden 1x per maand een sessie

CRYSTAL PEARL
Her – inner wie je ECHT bent

Her – inneren doe je door te voelen. Her – inneren betekent dat je van binnen gaat voelen wie jij bent. Her – inneren betekent ontdekken wie jij echt bent tot in de kern van jouw ziel zonder al jouw laagjes, muren, maskers, zelfbeschermingsmechanismen en overtuigingen.

6 maanden, 2x per maand een sessie

Vertrouwen zorgt ervoor dat je gaat geloven. Geloven in jezelf, in alles dat je voelt, weet, ziet en/of hoort, in alles dat er is, zichtbaar en onzichtbaar en geloven in wie jij echt bent tot in de kern van jouw ziel. 

Waarom energetische coaching?

Parels Verbinding geeft energetische behandelingen in combinatie met coaching. Door de energetische behandelingen leer je de verbinding voelen met je lichaam, met jezelf en vanuit daar ook met anderen. Door de coaching kom je tot inzichten die je op dat moment nodig hebt.

Door naar binnen te keren en verbinding te maken met je lichaam leer je jouw grenzen herkennen en aangeven, je leert onderscheid maken in energie tussen die van jezelf en die van een ander, je leert wat jij belangrijk vind, wat jij nodig hebt en wat je wilt. Door iedere keer weer de verbinding te maken met je lichaam, kom je erachter wat er aanwezig is, wat aangekeken, verwerkt, geheel en/of los gelaten wilt worden. Door te voelen in je lichaam, geest en ziel ontdek jij wie je, in essentie, daadwerkelijk bent.

Voor wie?

Parels Verbinding geeft energetische coaching aan hooggevoelige en/of spirituele kinderen, jongeren en volwassenen die willen her – inneren wie zij zijn tot in de kern van hun ziel. Die willen leren leven vanuit degene die zij daadwerkelijk zijn. Degene die zij zijn zonder alle laagjes, maskers, muren, blokkades, patronen, rollen en zelfbeschermingsmechanismen. Degene waarvan zij ergens diep van binnen wel voelen of weten wie zij zijn. Maar ook het gevoel hebben dat zij deze niet helemaal leven of zijn. Het is hun diepste verlangen om te leven vanuit wie zij echt zijn en om te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.

“Vertrouwen en geloof in jezelf zorgen ervoor dat je her – innert wie jij in essentie bent.”