Welkom op de site van Parels Verbinding. Wij zijn er om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling.
User Avatar
Uncategorized

Ervaar de kracht van complimenten

Lifetime access
All levels
11 lessons
0 quizzes
4 students

Welkom bij het onlineprogramma “Ervaar de kracht van complimenten”!!

Super leuk dat jij je hebt ingeschreven. Wij hebben met alle liefde dit programma voor jou gemaakt. Onze intentie is dat jij door middel van complimenten inzicht krijgt in je eigen gedrag, met je gedrag experimenteert en daardoor het vertrouwen in jezelf vergroot en positiever over jezelf denkt.

Onder het kopje Curriculum vind jij alle informatie die nodig is om het programma te kunnen volgen. Je kunt van boven naar beneden de lessen met bijbehorende video’s volgen.  

Heb je vragen? Is er iets niet duidelijk of kom je ergens niet uit? Deel het in de besloten facebookgroep Parels Verbinding Online. Ga naar https://www.facebook.com/groups/parelsverbindingonline en klik op lid worden. Het kan enkele dagen duren voor jouw lidmaatschap wordt goedgekeurd. Meer over de facebookgroep lees je in jouw werkboek.

Heb jij liever persoonlijk of 1-op-1 contact dan mag je ook altijd een privéberichtje via facebook sturen of een mailtje sturen naar info@parelsverbinding.nl. 

Ga lekker beginnen en wij wensen jou heel veel plezier!!!

Liefs Merel en Patrick

We gebruiken cookies om jou de beste ervaring van onze website te garanderen. Door verder te gaan op deze website accepteer je de cookies.

Main Content